Wie denkt aan het aanschaffen of onderhouden van een alarmsysteem kan hiervoor altijd beroep doen op JBE Security.
Zoals bij wet verplicht beschikken wij over de nodige vergunningen en erkenningen vanwege het Ministerie van Binnenlandse zaken.
Zonder zulke officiële erkenning is het immers onmogelijk om werkzaam te zijn op het gebied van inbraakbeveiliging en/of branddetectie.

Specialist inzake beveiliging in uw buurt

Feitelijk is het simpel…
Wie een onberispelijke service wil vinden wanneer hij of zij naar alarmsystemen regio Antwerpen zoekt, doet er in alle gevallen het best aan te zoeken naar een plaatselijke specialist zoals JBE Security.

Door voor een plaatselijke specialist zoals JBE Security te kiezen kunnen wij u een TOP service aanbieden.
Wij zijn namelijk nooit ver uit de buurt!

Alarmsystemen vormen maar een deel van wat wij u kunnen bieden, want alarmsystemen zijn immers maar een onderdeel van een groter geheel…
Bij inbraakbeveiliging komen immers nog andere factoren kijken en dan denken we vooral ook aan toegangsdetectie en camerabewaking.

Service regio buiten Antwerpen

JBE Security is een bedrijf dat niet alleen alarmsystemen in regio Antwerpen en Herentals installeert en onderhoud, onze service radius gaat ook de andere kant uit helemaal tot in Tienen en Zaventem.

Bij ons kun je er zeker van zijn dat wij altijd met je meedenken en dat we jouw veiligheid even belangrijk vinden als de preventiemiddelen die we eveneens gebruiken in ons eigen bedrijf.