Inbraakbeveiliging
Branddetectie
Camerabewaking
Toegangscontrole
Kluizen
Electriciteitswerken

JBE Security zorgt voor brandbeveiliging door middel van branddetectie systemen te installeren.

Brand kan desastreuze gevolgen hebben, het vroegtijdig detecteren van een beginnende brand kan niet alleen materiaalschade beperken maar ook mensenlevens redden.
Hoewel de verzekering soms zal tussenkomen, zal u nooit alles volledig kunnen verzekeren.
Zo zal een onderneming bij een brand mogelijk klantengegevens verliezen, inkomsten mislopen enz…
Het voortbestaan van de onderneming kan bovendien in gevaar zijn.
Bij particulieren kan de brand hun huis onbewoonbaar maken en kan de emotionele waarde die gehecht wordt aan bepaalde zaken niet meer worden gerecupereerd.

Wacht niet langer en beveilig uw huis, kantoor of gebouw tegen brand en installeer een branddetectie systeem…
Zo helpt u brand te voorkomen of vroegtijdig te ontdekken.
Indien het toch effectief zou branden, zal het alarm u waarschuwen en zal u in staat zijn in te grijpen en uw veiligheid alsnog te verzekeren.

Als brandbeveiliging bieden wij 2 types branddetectie systemen aan.

  • Brandsystemen kunnen bovendien worden gekoppeld aan uw inbraakbeveiliging zodat bij een alarm de meldkamer wordt gecontacteerd.JBE Security plaats BOSEC-goedgekeurd materiaal. Bovendien respecteren wij de NBN S21-100 brandnormen, voorgeschreven door brandweerdiensten en verzekeringsmaatschappijen.

Brandsystemen kunnen bovendien worden gekoppeld aan uw inbraakbeveiliging zodat bij een alarm de meldkamer wordt gecontacteerd.

JBE Security plaats BOSEC-goedgekeurd materiaal. Bovendien respecteren wij de NBN S21-100 brandnormen, voorgeschreven door brandweerdiensten en verzekeringsmaatschappijen.