Toegangscontrole

Vermijd vele sleutels en behoud controle over wie waar en wanneer toegang heeft.

Vermijd vele verschillende sleutels

Met een toegangscontrolesysteem in uw gebouw maakt u een einde aan het onnodige gedoe van talloze sleutels die kwijt kunnen raken. Bedenk eens hoe comfortabel het zou zijn om volledige controle te hebben over wie, wanneer en waar toegang krijgt, allemaal vanuit het gemak van uw computer. Dit is niet alleen praktisch, maar verhoogt ook de veiligheid van uw bedrijfsruimte.

Het veelzijdige karakter van een toegangscontrolesysteem stelt u in staat om op tal van manieren toegang te verlenen, variërend van codes, tags en kaarten tot mobiele telefoons, QR-codes, vingerafdrukken en gezichtsherkenning. Bovendien heeft u de mogelijkheid om op elk gewenst moment toegangsrechten te verlenen, of dit nu tijdelijk is, permanent, of alleen tijdens specifieke uren of dagen.

Een toegangscontrolesysteem geeft u de mogelijkheid om de toegangsinstellingen deur per deur aan te passen, of zelfs in bulk voor hele deurgroepen. Het maakt het ook eenvoudig om personen in specifieke groepen in te delen en zo snel de toegangsrechten voor meerdere personen tegelijk aan te passen.

Gekoppeld aan uw camera- en alarmsysteem

Het wordt nog beter. Een toegangscontrolesysteem kan perfect worden geïntegreerd met zowel een camerasysteem als een inbraakcentrale. Hierdoor ontvangt u logs van toegangscontrole en inbraakdetectie in een enkele softwareoplossing. En bij elke log van een bepaalde deur kunnen de bijbehorende camerabeelden worden opgevraagd via het camerasysteem.

Passende oplossing voor elke grootte

Of uw behoefte nu ligt bij een systeem voor één deur of een uitgebreider systeem voor grotere gebouwen, er is een passende oplossing. Er zijn zelfs inbraaksystemen beschikbaar die kunnen worden voorzien van een beperkte toegangscontrole. Deze systemen kunnen werken met zowel een lokale server als via volledige cloudregeling, waardoor ze aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact op om uw bedrijfsruimte veiliger en efficiënter te maken.

vanderbilt toegangscontrole
Vanderbilt toegangscontrole systeem

Service en onderhoud zonder zorgen

Ook voor de service en onderhoud van uw toegangscontrole systemen kan u bij ons terecht.
Natuurlijk voor alle door ons geplaatste installaties, maar ook voor bestaande systemen.

Wij ondersteunen ACT van Vanderbilt en Paxton toegangscontrole.

Onze merken voor toegangscontrole systemen

Cookieconsent met Real Cookie Banner