Camerabewaking

Controleer op elk moment de veiligheid van uw eigendom.

Met de toenemende dreiging van inbraak, diefstal en criminaliteit is het hebben van camerabewaking een verstandige keuze voor iedereen die zijn eigendom en zijn gezin of werknemers wil beschermen.

Waarom camerabewaking in jouw bedrijf of woning?

Bij JBE Security begrijpen we de belangrijke rol die camerabewaking speelt in de veiligheid van uw woning of bedrijf. Daarom bieden wij professionele en betrouwbare camerabewakingsoplossing aan voor een breed scala aan toepassingen.

Camera’s kunnen de dag van vandaag voor meerdere doeleinden gebruikt worden dan enkel klassieke beeldopnames. Onder meer nummerplaatherkenning, geavanceerde analytische functies, winkelbeveiliging, het volgen van productieprocessen en het detecteren van ongewenste indringers.

De beelden kunnen zowel live als achteraf bekeken worden. Zo kan u bekijken wat er is gebeurd op de momenten dat u zelf niet aanwezig was. Om het systeem nog gebruiksvriendelijker te maken, kan u de beelden overal waar u internettoegang heeft, live bekijken. Dit kan zowel via een computer als een tablet of smartphone.

Bovendien kunnen de camera’s gecombineerd worden met een alarmsysteem en als u wenst ook aan de meldkamer gekoppeld worden. Deze meldkamer kan na een alarmmelding van uw alarmsysteem controleren wat er bij uw pand gebeurt en gepast ingrijpen.

Onze camerasystemen

Ons aanbod bestaat uit een ruim gamma van binnen- en buitencamera’s.
Als opnametoestel kiezen we hierbij voor een NVR systeem of een cameraserver afhankelijk van het project. Wij zoeken met u mee en werken een concept op maat uit naar het systeem dat bij uw wensen en noden past.

Erkenning en wetgeving

Sinds de inwerkingtreding van de nieuwe wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid, vallen de ondernemingen die camerasystemen plaatsen onder het toepassingsgebied van deze wet.

Dit heeft tot gevolg dat elke onderneming die camerasystemen plaatst over een vergunning voor camerasystemen moet beschikken, afgeleverd door de minister van Binnenlandse Zaken.

JBE Security is vergund door IBZ als onderneming voor camerasystemen.

Opgelet: In België is het verplicht om uw camerasysteem bij de Privacycommissie te registreren en voorzien van de nodige pictogrammen.

hanwha vision wisenet wave

Hanwha wave

Hanwha Wave is een uitgebreid videomanagementsysteem (VMS) dat geavanceerde videobewakingsfuncties biedt voor organisaties van elke omvang. Met Hanwha Wave kunt u snel en eenvoudig videobeelden bekijken, opnemen, opslaan en beheren vanaf één centrale locatie.

Het systeem biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te navigeren is, waardoor u snel toegang heeft tot de gewenste informatie. Het biedt ook uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden

Service en onderhoud zonder zorgen

Ook voor service en onderhoud van uw camerabewaking kan u bij ons terecht.

Natuurlijk voor alle door ons geplaatste installaties, maar ook voor bestaande systemen.
Wij ondersteunen volgende merken van opnametoestellen: Hanwha, NX Witness, Eocortex,
Uniview, Geovision en Dahua.

Wij zorgen voor een periodieke controle van uw installatie, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze altijd optimaal presteert.

Onze merken voor camerasystemen

Cookieconsent met Real Cookie Banner