Videofonie

Hou controle over wie u woning of gebouw betreedt.

Particulieren en bedrijven

U weet toch graag wie er voor u deur staat voor u deze opent? Met een videofonie systeem ziet u meteen wie er voor de deur staat

Onze videofonie systemen zijn zowel voor particulieren, appartementen als bedrijven geschikt. Onze modellen zijn allemaal netwerk toestellen en dus geschikt voor zowel grootte als kleine installaties.

Onze systemen worden aangesloten op het netwerk, maar ook voor oudere installaties zonder netwerk bekabeling zijn er oplossingen zonder dat u functionaliteit verliest.

akuvox videofoniesysteem

Flexibel en vele mogelijkheden

Onze videofonie systemen zijn zeer flexibel en hebben meerdere mogelijkheden, zoals bijv. de camera van u videofonie systeem kan worden ingelezen als bewakingscamera op het opnametoestel.

Bij het aanbellen kan uw binnenscherm over gaan, maar ook u smartphone via een handige app. Daarnaast is het in de meeste gevallen mogelijk dat dit gekoppeld is aan uw bestaand VOIP-telefonie systeem.

Er zijn ook mogelijkheden met bepaalde modellen om personen tijdelijk of permanent toegang te geven via bijv. QR-code, codes, badges, NFC of gezichtsherkenning.

akuvox-complete-residential-intercom

Service en onderhoud zonder zorgen

Ook voor de service en onderhoud van uw videofonie systemen kan u bij ons terecht.
Natuurlijk voor alle door ons geplaatste installaties, maar ook voor bestaande systemen.

Wij ondersteunen en plaatsen Akuvox. Maar ook voor de vernieuwing van bestaande systemen kan u bij ons terecht.

Onze merken voor videofonie systemen

Cookieconsent met Real Cookie Banner