K Restaurant

K restaurant in Wijnegem biedt een pure keuken aan geïnspireerd op de Japanse gastronomie maar met een mediteraanse twist. Wij voorzagen het gebouw van inbraak en branddetectie.

Collibra

Collibra is gespecialiseerd in data governance. Het biedt software aan waarmee bedrijven de stroom aan gegevens die in hun onderneming rondgaat beheren en beveiligen. Hun nieuwe kantoren werden door ons voorzien van branddetectie.

United Contractors Teams

UNITED CONTRACTORS TEAM, kortweg UCT, is een jong en dynamisch bedrijf dat de krachten bundelt van diverse contractors en zelfstandigen. Wij installeerden branddetectie in hun nieuw gebouw te Aarschot.

Desart Industries NV

Buyse Metal Works Group is sinds meer dan 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector. Buyse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van CNC -draaiwerk, CNC-freeswerk en CNC-slijpwerk met vestigingen in Aalter en Lier. Het nieuwe gebouw van de vestiging in Lier werd door ons voorzien van inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking.

APOK

APOK is met 30 filialen marktleider en de grootste verdeler van dakmaterialen in België. APOK koos ervoor om zijn volledig beveiligingssysteem te moderniseren met koppeling op de meldkamer om proactief in te grijpen bij een ongewenste activiteit. Hiervoor realiseerden we een uitbreiding van buitendetectie in combinatie met camerabewaking.

AD Delhaize

AD Delhaize is een Belgische supermarktketen. In enkele van de 220 winkels in Belgie installeerden wij onder andere inbraakdetectie, camerabewaking en wifinetwerk.

Colliers International

Colliers International Belgium biedt innovatieve oplossingen aan voor uw kantoorinrichting en voor de optimalisatie van uw werkomgeving, voor het beheer van uw faciliteiten en van uw vastgoedpatrimonium. In de nieuwe kantoren te Watermaal-Bosvoorden voorzagen wij inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole.

Argenta bank

Argenta is een bank- en verzekeringsgroep, actief in België, Nederland en Luxemburg. Zijn kernbedrijvigheid bestaat uit het aanbieden van spaar- en beleggingsproducten, kredieten en verzekeringen. Eén van de zelfstandige kantoren werd door ons uitgerust met inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole.